Kleiner
Groter
Get Microsoft Silverlight
De Weersverwachting van het KNMI
Uitgegeven: 22 juli 2018 tijdstip: 3:22

Vrijwel droog, overdag zonnige perioden en warm

Vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. In het westen en het noorden kan er een enkele mistbank ontstaan. Het koelt af naar ongeveer 15°C. De noordwestelijke wind is zwak tot matig.

Overdag kunnen er vooral in het noorden enkele wolkenvelden voorkomen en landinwaarts ontstaan er stapelwolken. Toch is er ook volop ruimte voor de zon. Het blijft vrijwel overal droog en het wordt opnieuw warm. De maximumtemperaturen vari°ren tussen 23°C langs de kust en lokaal 29°C in het oosten en zuidoosten. De wind is noordwest, overwegend matig, draait in de loop van de middag naar (zuid)west en neemt dan wat in kracht af.

In de nacht naar maandag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. In opklaringen is een enkele mistbank mogelijk en liggen de minima rond 14°C. Elders koelt het niet verder af dan naar 15 tot 18°C. De wind is zwak uit meest westelijke richtingen.

Maandag overdag zijn er zonnige perioden. De droogte houdt aan en de middagtemperaturen liggen tussen 25°C langs de kust en 27 tot 30°C landinwaarts. Er waait een zwakke noordwestelijke wind. (Bron: KNMI)
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de informatie op de site van Meteo Beverwijk gelden een disclaimer , en copyright notice en regels t.b.v bescherming van persoonsgegevens.
Copyright © 2004 - 2016 Meteo Beverwijk.