Kleiner
Groter
Get Microsoft Silverlight
De Weersverwachting van het KNMI
Uitgegeven: 21 februari 2020 tijdstip: 17:58

Vanavond en vannacht vooral in het noorden en midden regen

Het is bewolkt en met name in het noord(west)en gaat het op meer plaatsen af en toe regenen. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen bewolkt en valt er vooral in het noorden en midden af en toe wat lichte regen of motregen. In het zuidoosten komen er nog enkele opklaringen voor. De minima lopen uiteen van 8°C in het noordwesten tot 4°C in het zuidoosten, bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de kustgebieden is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft, later mogelijk stormachtig, 8 Bft. In de kustgebieden is er kans op zware windstoten van 75-90 km/uur.

Zaterdag overdag is het overwegend bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen of motregen. Geleidelijk gaat het van het noorden uit soms harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Aan de kust is de wind hard tot stormachtig, 7-8 Bft met in het noordwesten en noorden nog steeds kans op zware windstoten van 75-90 km/uur. (Bron: KNMI)
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de informatie op de site van Meteo Beverwijk gelden een disclaimer , en copyright notice en regels t.b.v bescherming van persoonsgegevens.
Copyright © 2004 - 2016 Meteo Beverwijk.