Kleiner
Groter
Get Microsoft Silverlight
De Weersverwachting van het KNMI
Uitgegeven: 08 december 2019 tijdstip: 17:25

Vooral vanavond en morgen buien, mogelijk met zware windstoten en onweer

Vanavond trekken er enkele stevige buien oostwaarts over het land en deze kunnen plaatselijk gepaard gaan met zware windstoten uit westelijke richting, rond 75 km/uur boven land en 90 km/uur in de kustgebieden. Tevens is er lokaal kans op onweer en hagel. In de tweede helft van de avond trekken de meest actieve buien naar Duitsland weg. De temperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

In de loop van de nacht trekt een nieuw gebied met buien vanuit het zuidwesten over ons land. In de kustgebieden kunnen de buien gepaard gaan met onweer en windstoten rond 75 km/uur. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 7°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig, mogelijk hard, langs de kust.

Maandag is er vrij veel bewolking en trekken buien over het land. In de loop van de middag gaat van het noorden uit de bewolking breken en wordt het op steeds meer plaatsen droog. De middagtemperatuur komt uit op 9°C. De wind draait naar het noordwesten en wordt matig tot vrij krachtig boven land en hard tot stormachtig langs de kust, met in de kustgebieden zware windstoten rond 75-85 km/uur. (Bron: KNMI)
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de informatie op de site van Meteo Beverwijk gelden een disclaimer , en copyright notice en regels t.b.v bescherming van persoonsgegevens.
Copyright © 2004 - 2016 Meteo Beverwijk.