Kleiner
Groter
Get Microsoft Silverlight
De Weersverwachting van het KNMI
Uitgegeven: 21 maart 2019 tijdstip: 17:47

In het zuidoosten opklaringen, elders bewolkt. Vannacht mist

Vanavond zijn er in het westen en noorden wolkenvelden, in het zuidoosten en oosten zijn er brede opklaringen. De (zuid)westelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht klaart het van het zuiden uit op, maar in het noorden blijven waarschijnlijk wolkenvelden aanwezig. In de opklaringsgebieden kan er gemakkelijk weer (dichte) mist ontstaan. Onder de bewolking wordt het niet kouder dan een graad of 7, in de opklaringen kan het plaatselijk 2°C worden. De wind is variabel en zwak tot matig.

Vrijdag lost op de meeste plaatsen de mist in de loop van de ochtend op. De middag verloopt op veel plaatsen zonnig, langs de kust is er echter aanhoudend kans op mist van zee. Er is een kans dat eventuele zeemist zich 's avonds verder over het westen en noorden gaat uitbreiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noorden tot 19°C in het zuidoosten bij een matige zuidenwind. (Bron: KNMI)
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de informatie op de site van Meteo Beverwijk gelden een disclaimer , en copyright notice en regels t.b.v bescherming van persoonsgegevens.
Copyright © 2004 - 2016 Meteo Beverwijk.